Přikrývka OUTLAST

Přikrývka OUTLAST Expand

2

Poslední kus skladem!

Dnešní cena:2 999 Kč

Lůžkoviny Klinmam OUTLAST vynikají výbornými termoregulačními vlastnostmi. Díky jedinečnosti použitých materiálů udržuje souprava po celou noc stabilní a optimální teplotu v lůžku, nedochází k pocení. Dokáže se perfektně vypořádat se změnami teplot v ložnici v průběhu noci. Není však vhodná pro zimomřivé uživatele.

• vynikající termoregulace v lůžku
• udržování optimální teploty
• odvod vlhkosti od těla
• příjemný, hebký omak

POVRCHOVÝ MATERIÁL:

Jemná a hustá perkálová tkanina ze 100% česaných bavlněných vláken je ošetřena ve spodní části termoregulačním materiálem Outlast®, vyvinutým původně pro astronauty v kosmickém středisku NASA. Autoregulace teploty zajišťuje klimatizaci lůžka.

NÁPLŇ PŘIKRÝVKY:
100% polyester, jemná trojrozměrná dutá vlákna Fillwell®Dreamfill s velmi nízkou hmotností, vysokou plnící schopností a výbornou hřejivostí podporují splývavý charakter přikrývky.

Váha náplně přikrývky 300g/m2
Standartní rozměry tj. 135x200 cm dodáváme do 3 pracovních dnů. Ostatní rozměry dodáváme do 14 dní od objednání.

Hřejivost 2Hřejivost 2

Přikrývka je vhodná pro celoroční využití.

TermoregulaceTermoregulace

Lůžkoviny se vyznačují vysokou savostí a výbornými termoregulačními schopnostmi, udržují optimální teplotu v lůžku.

ErgonomieErgonomie

Speciální prošití přikrývky ideálně kopíruje ležící tělo.

BavlnaBavlna

100% bavlna. Luxusní tkanina z česané bavlny, lehká, splývavá a příjemná na dotek.

Filwell DreamfillFilwell Dreamfill

Směs dvou a trojrozměrných dutých vláken zvyšující stupeň hřejivosti až o 35% oproti klasickému dutému vláknu při zachování nižší hmotnosti.

Praní na 60 °CPraní na 60 °C

Lůžkoviny je možné prát při max. teplotě 60°C.

NebělitNebělit

Výrobek se nesmí bělit prostředky uvolňujícími chlór.

SušičkaSušička

Výrobek se může sušit v bubnové sušičce při nižší teplotě sušení.

ŽehleníŽehlení
Accept

Tento eshop používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.